Ana Ivanović je mama tri dečaka, a peti član njihove porodice nedavno se doselio u dom i posebnu sreću doneo braći Luki i Leonu. Kao mama je posebno posvećena, brine o svakom detalju, često objavljuje fotografije slika kakve obroke sinovima priprema, ali ih čuva od očiju javnosti.

Kada je reč o vaspitanju, Ana Ivanović je u jednom intervjuu objasnila šta je zabranila svojim sinovima:

"Ja sam isključiva da deca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV, ništa se ne gleda kod nas u kući. Stimulišem ih mnogo da čitaju, da rade. Nije uvek lako organizovati dan, pogotovo kad nemate priliku da izađete iz kuće, ali se trudim da ja budem kreativna u svemu tome"- rekla je Ana Ivanović.

Sinovi koje je dobila u braku sa, sada 36-godišnjim, Bastijanom Švajnštajgerom - već govore čak tri jezika, a evo na kojem jeziku ona sa njima komunicira:

"Uglavnom sa decom pričam na srpskom, a Bastijan na nemačkom. Kada smo zajedno, govorimo na engleskom. Fascinantno mi je koliko deca sve mogu da pokupe. Kada se okrenu ka meni, pričaju na srpskom, kada se okrenu ka njemu, progovore nemački, kad se pojavi neko drugi, ubace engleski ili čak i malo španskog pa su me baš zadivili" - ispričala je Ana nedavno za "Story", dodajući: "Bastijan i ja između sebe uglavnom komuniciramo na engleskom, iako njegov srpski postaje dosta dobar!"

Bivšoj teniserki su izuzetno važni zajednički porodičnitrenuci, stimuliše decu da čitaju, da znaju da će obrok pojesti svi zajedno, a evo koju tradiciju iz svoje kuće želi na njih da prenese:

"Stariji sin voli da crta i da čita, imamo mnogo knjiga u kući. Ja sam odrasla na potpuno drugačiji način i u porodici punoj ljubavi. Svaki put za vreme ručka i večere sedeli smo sa roditeljima, bakom i dekom i razgovarali smo i ja želim da prenesem to na svoje dečake. Čak i nekada kada putujemo negde, a oni žele da im donesemo neku igračkicu, mi ne stignemo i ja kažem da smo im doneli zagrljaj. I želim da to njima bude normalno", izjavila je naša teniserka.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu Instagram