Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija prošle godine u septembru dobili su sedmo dete. Hilarija je posle svakog porođaja rekla da više neće rađati, ipak i posle sedmog deteta ona nije bacila trudničku garderobu.

Mnogi se pitaju kako poznati par izlazi na kraj sa sedmoro dece - od roditelja koji imaju jedno, dvoje ili troje dece ne prestaju da dolaze ovakvi komentari. Ipak, Hilarija Boldvin, kao i njen suprug Alek, pored činjenice da imaju dadilje, najveći deo posla oko dece obavljaju udruženim snagama i to jasnom podelom zaduženja i aktivnosti oko dece. Njihova dnevna rutina ne razlikuje se mnogo od one sa kojom se susreću svi drugi roditelji. 

U intervju koji je dala za portal Huffpost Boldvinova otkriva da u svakom trenutku imaju angažovane dve dadilje, ali da ona i Alek imaju obaveze koje se na dnevnom nivou ponavljaju ustaljenim ritmom. Tako njen suprug svako jutro odvozi svu decu u školu, a ona je zadužena za kupanje, redovne obroke i posete lekarima.

Pogledajte fotografije bračnog para Boldvin.

Profimedia Alek i Hilarija Boldvin

Kako poznati par živi na tri lokacije, u svom domu na Menhetnu, Longajlendu i Vermontu, izazovi sa kojima se par susreće su česti, a Hilarija je bila veoma iskrena i priznala da ipak još uvek nije naučila kako da putuje sa sedmoro dece.

BONUS VIDEO:

Kalina Kovačević ispričala da je zbog PRETNJI morala da beži RODITELJI SU BILI UPLAŠENI ZA MOJ ŽIVOT Kurir televizija

 Izvor: Yumama