Najmlađi sin Kim Kardašijan proslavio je četvrti rođendan uz veliko slavlje, a tema rođendanske proslaeve bili su vatrogasci. Mama Kim je odlučila da svom sinu ispuni želju i angažovala dekoratere i organizatore koji su učinili da prostor izgleda kao pravi vatrogasni dom.

U dvorištu su bile postavljene figure vatrogasaca u prirodnoj veličini, baloni i niz raznih aktivnosti. Mališani su uživali na trambolini, kao i kamion koji je služio piletinu i slatke poslastice.

Svi gosti su takođe bili obučeni kao vatrogasci,a rođendanaska torta na ćetiri sprata, sa šlemom na vrhu, takođe je odgovorila temi. Porodica je organizovala i vožnju vatrogasnim vozilom, kao i pinjatu u obliku vatrograsnog kamiona.

Kim je objavila slike sa zabave i fotografiju sa njajmlađim sinom i objavila emotivnu poruku: "Srećan 4. rođendan mom prelepom, pametnom i radoznalom dečaku Psalmu. Tako sam srećna što si me izabrao da ti budem mama. Učiš me toliko toga svaki dan. Jedva čekam da prođem kroz ovaj život sa tobom i tim tvojim slatkim osmehom sa tvojim malim očnjacima."

Izvor: Yumama