Radosne vesti proširile su se po domaćim medijima - poznata pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj po prvi put će se ostvariti u ulozi roditelja. Vest da je Anastasija trudna oduševila je porodicu, prijatelje i pevačicine obožavaoce, a kako se u medijima navodi, ćerka Svetlane Cece Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće.

Par je saznao i pol deteta, pa posle dva dečaka koje je dobio Anastasijin brat Veljko, u porodicu Ražnatović stiže devojčica. Anastasija i Gudelj već su uveliko otpočeli zajednički život u Sevilji, a sada će imati dodatnu radost jer su u pripremama za doček novog člana porodice.

Anastasija je često na društvenim mrežama objavljivala slike i snimke sa Željkom, sinom svog brata, i isticala koliko je srećna i ponosna što je tetka. Mnogi smatraju da je uloga tetke sjajna priprema za majčinstvo, pa će Anastasiji sigurno značiti stečeno iskustvo.

Anastasija je od skoro počela da deli i fotografije sa Gudeljom na svom Instragamu, pa je tako pre par nedelja objavila sliku sa proslave godišnjice njihove veze. Nedavno je podelila i fotografiju sa jedne proslave na kojoj pozira sa Gudeljom u crvenoj haljini, a iako je trudnoća u početku, već se nazire stomačić. 

anastasija trudna.
Instagram/Printscreen/anastasijaraznatovic 

Da podsetimo, pre desetak dana u porodicu Ražnatović stigao je novi član, drugi sin Veljka Ražnatovića koji je dobio ime Krstan, a sada rode ponovo donose lepe vesti. Ostaje da vidimo koje će ime Anastasija i Gudelj izabrati za svoju devojčicu.

Pogledajte galeriju najlepših slika Anastasije i Gudelja!

Instagram/Printscreen/raznatovicanastasija Anastasija Ražnatović je trudna