Glumica Jelisaveta Orašanin koja sa košarkašem Milošem Teodosićem ima dvoje dece - ćerku Petru (4) i sina Bogdana (2), za koje kaže su njeni lični treneri koji joj pomažu da ima tako vitku figuru i zategnuto telo. Ali pre nego što je postala majka, suočavala se sa velikm problemima. Ona i Teo su prvenče, Petru, dobili iz poomoć VTO (vantelesne oplodnje), ali malo ko zna za probleme sa kojima su se susretali.

"Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze", otkrila je glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Posao joj je bio beg od neuspeha sa kojima su se ona i suprug susreli u pokušajima da se ostvare kao roditelji.

"Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra", rekla je Jelisaveta.

S Bogdanom je sve išlo mnogo lakše. Jelisaveta kaže da ga je dobila prirodnim putem, a čak dugo nije ni znala da je u drugom stanju.

"Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca", kaže glumica. 

(Yumama)