Jelisaveta Orašanin ovog leta je u Beograd stigla u proširenom sastavu, sa dvogodišnjom ćerkom Petrom i petomesečnim sinom Bogdanom. Popularna glumica provodi dane sa porodicom i prijateljima u svom kraju, na Dorćolu, a paralelno radi na novim projektima.

Igra u "Hotelu 88", sprema novu predstavu, snima serije... Svi se pitaju kako uspeva da tako vešto balansira između roditeljskih, poslovnih i društvenih obaveza, ali odgovor je jednostavniji nego što mislimo ‒ za dobru organizaciju najviše je zaslužan "baka servis".

"Svi smo uključeni u akciju, posebno bake i deke. Na njih se nekako najviše oslanjamo. Najsigurniji smo i najspokojniji kada su deca sa njima. Ja sam, naravno, uvek tu. Ako odem do grada, vodim decu, ali uveče, kada igram predstavu ili izađem na piće, pozovem bake u pomoć", izjavila je Jelisaveta za Blic, a osvrnula se i na pitanje koje joj svi postavljaju kako je uspela da tako brzo vrati figuru od pre porođaja.

"Zahvaljujući nutricionistkinji koja je ubrzala moj put do zdravijeg načina života i ishrane. Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu ", objasnila je uz osmeh.

Yumama/Hellomagazin