Znate li da pravite kroasane, one prave, francuske? Ako ne znate, mi ćemo vam pomoći!


Fino pecivo dobilo je naziv "croissant", odnosno "polumesec", zbog specifičnog izgleda. Iako je u svetu simbol francuske kuhinje, malo ko zna da je ovo pecivo zapravo poteklo iz Austrije. Svetsku slavu kroasanima je donela čuvena Marija Antoaneta, a legenda kaže da nije mogla dan da zamisli bez mirisnog peciva. Danas kroasan spada među tradicionalne sastojke francuskog doručka. A kako da ga napravite da bude kao iz Francuske?


Dođite na RADIONICU KROASANA u hotelu Hyatt Regency Beograd i naučite!
Za samo nekoliko sati, uz pomoć vrhunskih, profesionalnih kuvara iz hotela Hyatt Regency Beograd savladajte veštinu pripreme ovog čuvenog peciva!


U subotu, 22. aprila u 16 h, dođite u hotel Hyatt Regency Beograd, da zajedno učimo i uživamo.


Polaznici radionice će imati priliku da spremaju kroasane po originalnom francuskom receptu uz savete profesionalnih kuvara iz hotela Hyatt Regency Beograd. Oni će voditi radionice i otkriti tajne spremanja ove planetarno poznate poslastice.


Svi zainteresovani za učešće u radionici mogu da se prijave putem našeg Instagram profila.


Organizaciju radionice kroasana portala Stvar ukusa u saradnji sa hotelom Hyatt Regency Beograd, uz podršku Francuske privredne komore, omogućio je DTL Domaći trgovački lanac sa preko 770 maloprodajnih objekata širom Srbije.