Poznata manekenka i supruga pevača Džona Ledženda (44) svojom novom fotografijom sa ćerkicom izazavala je haos na društvenim mrežama. Dok su je mnoge žene podržale i čestitale kako ima hrabrosti da realno prikaže svoje telo posle porođaja, ima dosta kritika da je preterala i da neki momenti nisu za objavu na društvenim mrežama.

Slika koja je izazvala polemike prikazuje Kris golu u kadi kako se kupa sa svojom ćerkicom Esti Maksin, uz komentar:

"Grudi koje mi vise i duboki ljubičasti ožiljci za ceo život, ali ti si previše savršena da brineš o bilo čemu od toga."

Ovo i nije toliki šok i iznenađenje, jer Kris na svom Instagram profilu često objavljuje svoje porodične slike. Čak kada su ona i njen suprug izgubili bebu pre dve godine, svoju bol je prikazala na fotografijama. Tada su je ljudi takođe osuđivali zbog toga što je uslikana u bolnici kako plače zbog gubitka bebe.

"Insistirala sam na tome da Džon i moja mama sve slikaju, ma koliko je situacija neprijatna", istakla je mama Krisi tada i dodala da joj je suprug pružio punu podršku, ali da nije bio raspoložen, jer je morao da je fotografiše u tim teškim trenucima.

Krisi je objasnila da ne treba zaboraviti ni tužne trenutke. "Ne treba se sećati samo najlepših trenutaka, već treba pamtiti i najtužnije", istakla je manekenka i dodala da je želela da sa drugima podeli svoju priču.

Podsetimo, Krisi je u januaru ove godine rodila treće dete, a sa suprugom već ima ćerku Lunu Simon (7) i sina Majlsa (4). Manekenka je na društvenim mrežama otkrila da je ponovo trudna u avgustu 2022, dve godine nakon što je izgubila sina Džeka u petom mesecu trudnoće.

Pogledajte fotografiju:

 (Yumama)