Jedna od najlepših žena na svetu, model brenda Viktorija Sikret Adrijana Lima, u avgustu prošle godine rodila je treće dete, sina Sajana. Međutim, često je nakon porođaja bila na meti kritika na račun svog izgleda, odnosno zašto i nakon osam meseci od porođaja nije vratila svoju slavnu liniju. Adrijana je odlučila da progovori i objasni kako se nosi sa promenama nakon prođaja.

Supermodel priznala je da ima problem sa prihvatanjem svog novog izgleda tela.

„Svaki dan moram da se podsećam:: 'Prihvati sebe, prihvati svoje telo'. Ovo je samo prelazna faza, jer sam rodila bebu. Stvorila si novi život, to je blagoslov. Svako telo drugačije reaguje na trudnoću i period posle porođaja. Tako da svaki dan moram da vežbam na prihvatanju sebe takve kakva jesam, odnosno promena koje su mi se dogodile. To je borba, svaki dan. I ja sam žena kao i sve ostale i imam ponekad nesigurnost. Svaki dan učim nove stvari. Telo i sa godinama drugačije reaguje. Ali u redu je, još učim“, objasnila je Brazilka koja je od 1999. do 2018. nosila revije brenda donjeg veša Viktorija Sikret, čime je postala njihov najdugovečniji model.

Revijama se vraćala i nakon prve dve trudnoće, što ne čudi s obzirom na to da je bila deset godina mlađa i brzo se vratila u formu. Sa srpskim košarkašem Markom Jarićem ima dve ćerke Valentinu koja danas ima 12 godina i Sienu (9).

 (Yumama)