Paris Hilton i njen suprug Karter Reuma početkom ove godine postali su roditelji. Ovu vest je bogata naslednica objavila na svojim društvenim mrežama u januaru i iznenadila ceo svet.

Iako su mnogi ostali zbinjeni ovim novostima, Paris je kasnije u jednom intervjuu otkrila da je sina dobila zahvaljujući surogat majčinstvu. Kako kaže, i da ima 20 godina, isto bi izabrala surogat majčinstvo.

"I da imam 20 godina, opet bih koristila surogat majčinstvo. Sve to mi je traumatično, ali toliko želim porodicu. Porođaj i smrt su dve stvari koje me plaše više od svega na svetu", objasnila je Paris.

Kako je Paris rekla, od kako je dobila sina kom su dali ime Feniks Baron Hilton Reum, potpuno je opsednuta njime. To dokazuje i fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Objavila je nove slike gde u zagrljaju drži svoju bebu i kratko napisala: "Moje celo srce", ali ljudi su i dalje neobavešteni o njenom majčinstvu, pa se u većini komentara pitaju: "Paris ima bebu?", "Šta sam propustio u prethodnih 9 meseci?", "Nisam znala da je mama, kada je bila trudna?"...

(Yumama)