Paris Hilton (42) i njen suprug Karter Reum su u januaru postali roditelji pomoću surogat majke. Mnogi su se pitali zašto se Paris odlučila na takav korak, da li ima problem sa začećem ili je samo želela da sačuva svoje telo, a ona je konačno odlučila da otkrije sve.

Bogata holivudska naslednica je ekskluzivno za "Glamour" otkrila i kako su ona i Karter odlučili da nazovu svog sina. Ovaj par izabrao je ime Feniks Baron Hilton Reum.

"Tako sam opsednuta svojim malim anđelom i kad me pogleda u oči, jednostavno se topim. On je tako dobra beba", rekla je Paris.

Ona je otkrila da su njen suprug i ona odlučili da zamrznu embrione, da su to uradili sedam puta i imaju 20 dečaka. Međutim, oni bi ipak želeli da dobiju i jednu dvevojčicu.

"Ponovo smo taj proces prošli pre mesec dana, a sada čekamo rezultate da vidimo da li je neki embrion ženski", otkrila je Paris koja je, kako ističe, najvažnije savete u vezi dece dobila od svoje prijateljice Kim Kardašijan.

Na pitanje zbog čega se odlučila na surogat majčinstvo i da li je zabrinuta da bude trudna u njenim godina, Paris je objasnila:

"Ne, i da imam 20 godina, opet bih koristila surogat majčinstvo. Sve to mi je traumatično, ali toliko želim porodicu. Porođaj i smrt su dve stvari koje me plaše više od svega na svetu", objasnila je Paris.

(Yumama)