Nataša Vojnović, naša poznata manekenka koja iza sebe ima vrlo blistavu karijeru, progovorila je o borbi za majčinstvo. Iako je znala da je Miljan ljubav njenog života, iako su željno iščekivali da osnuju porodicu, lekari nisu imali ohrabrujuće vesti za njih.

Rekli su im da neće moći da imaju decu, ali verovali su u čuda i nisu odustajali. Nataša je odlučila i da će da promeni stil života, što smatra da je dosta uticalo na to da uspe da se ostvari u najlepšoj ulozi - ulozi majke.

Ono što je takođe veoma važno jeste i podrška njenog supruga. Kada je čuo da neće moći da imaju decu, nije padao, nije je krivio već je odlučio da i pored toga čuva njihovu ljubav.

"Rekao sam Nataši: 'Okej, možda ne možemo da dobijemo naše dete, ali imamo jedno drugo i to ne smemo da izgubimo. Radićemo druge stvari kao što to rade ljudi svuda u svetu'", izjavio je Miljan za Gloriju.

Nataša Vojnović
Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia Nataša Vojnović

Nataša je istog trenutka odlučila da mora da uspori, da mora više da se posveti svom životu i zdravlju, a lekarske prognoze je nisu osujetile.

"Znala sam da moram da usporim, da manje radim i putujem. Trabalo je da se opustim. Odrekla sam se kafe, slatkiša i svega što me je ubrzavalo. Čak i cigareta. Razmišljala sam, Nataši koja je sa 12 godina izgubila detinjstvo cigareta je bila potrebna zbog buntovništva, ali ovoj Nataši više ne treba. Otišla sam mesec dana na Havaje, završila školu za učitelja joge. Posle 200 sati joge uradila sam test za trudnoću. I nismo očekivali čudo", rekla je Nataša.

Nataša Vojnović
Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia Nataša Vojnović

Njihova ćerka rodila se u novembru 2018. godine. Dali su joj vrlo neobično ime - Gora.

"Biti mama je poseban osećaj. Verujem da je tako i u 23. godini, mada sam ja Goru dobila mnogo kasnije. Bojala sam se da je moje telo suviše istrošeno od posla, da neću moći da se igram sa njom, ali kad sam sa kćerkom, izgubim osećaj za godine", poručila je slavna Srpkinja koja je otkrila divnu priču iza imena malene Gore:

"Moja mama je bila divan roditelj. Ona je na krštenju dobila ime Gorice, njoj se nije dopadalo, pa ga je kasnije promenila u Nada. Ali ja sam joj davno, još pre devet godina, rekla da ću, ako je ikada dobijem, ćerku nazvati Gora. I jesam, a od kada sam se ostvarila kao mama, najbliža sam svojoj majci. Stvorio se taj za mene toliko željeni krug: majka, Gora i ja, pa tetke i sve druge divne žene iz moje porodice".

(Yumama)