Glumica Hilari Svonk koja je u oktobru prošle godine otkrila da je trudna u 49. godini, i da će se po prvi put ostvariti u majčinstvu, sada je sve šokirala kada je objavila snimak iz teretane.

"Ja i bebe vežbamo. Prošlo je dosta vremena od poslednjeg fitnesa petkom", napisala je u opisu snimka u kojoj vežba ruke koristeći fitnes-spravu za jačanje bicepsa.

I pored toga što je zatrudnela u poznim godinama i nosi blizance, mnogi bi pomislili da bi glumica trebalo da miruje i održava trudnoću, međutim novim snimkom Hilari je sve ostavila bez teksta.

Iako je bilo dosta komentara da pretruje i da je njen postupak jako rizičan, lekari navode da ukoliko je trudnoća uredna i nema nikakvih komplikacija ne postoji razlog da se ovakva vrsta fizičke aktivnosti preskoči.

Pogledajte snimak iz teretane:

Podsetimo, Hilari je u jednoj američkoj emisiji u oktobru otkrila da je trudna i da sa suprugom Filipom Šnajderom (45) čeka blizance. 

"Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost – biću mama. Dolazi dvoje dece, ne mogu da poverujem. Trenutno se osećam odlično, samo mi je odeća postala tesna. Ovo je veliki blagoslov, apsolutno čudo. Neverovatno je", rekla je ona, a kasnije je na svom Instagramu podelila i prvu trudničku fotografiju:

 (Yumama)