Slavna glumica Sara Džesika Parker majka je troje dece koje je sve ove godine vešto krila od javnosti i objektiva fotoaparata. Međutim, sinoć je sa celom porodicom izašla na premijeru predstave "Neki to vole vruće" na Brodveju.

Ovo je retka prilika u kojoj je svet mogao da vidi njenog sina Džejmsa (19) i bliznakinje (13) Tabitu i Marionu. Čuvena Keri Bredšo je sa porodicom pozirala pred objektivom, a na društvenim mrežama su se poveli brojni komentari o tome na koga deca liče.

Iako mnogi nisu ni znali da čuvena glumica ima troje dece jer ih je vešto sklanjala od javnosti, ova porodična slika ih je iznenadila. Većina ljudi smatra da su bliznakinje pravi miks roditelja, dok za sina smatraju da neodoljivo podseća na Saru. Mnogi su se složili da Džejms izgleda kao muška verzija svoje majke.

Pogledajte kako porodica Sare Džesike Parker izgleda:

Sara Džesika Parker sa porodicom
John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Sara Džesika Parker sa porodicom

Podsetimo, Sara Džesika Parker i Metju Broderik su u braku već 25 godina, a svoj privatan život se sve vreme trude da drže dalje od javnosti. Tek sada kada su njihova deca relativno odrasla, počeli su da se pojavljuju zajedno na važnim događajima.

Šta vi mislite, da li je Sarin sin prava njena muška verzija?

(Yumama)