Američka pevačica Džesi Džejms Deker objavila je sliku svoje dece, a jedna stvar na njihovom telu 'upala je u oči' mnogim pratiocima na društvenim mrežama. Iako su je mnogi napadali, pevačica je objasnila da ne vidi ništa loše u tome i da ona vodi računa o zdravlju svoje porodice.

Na slici na kojoj poziraju ćerka Vivijen (8) koja aktivno trenira gimnastiku, sin Erik (7) koji se bavi fudbalom, i sin Forest (4) koji obožava ples, a ono što svi prvo primete jesu pločice na njihovim stomacima.

"Kada sam objavila sliku sa odmora na kojoj su deca, nisam imala pojma da će izazvati takvu reakciju", rekla je Džesi, a zatim objasnila i da je zbog toga dobila mnogo negativnih komentara.

"Optužuju me da fotošopiram mišiće deci, i ne mogu da se ne nasmejem na to, ili govore kako previše treniraju... Koliko je naš svet postao bizaran u pogledu tela i što je normalno, a šta nije. Govorimo o pozitivnom odnosu prema telu i prihvatanju, ali 'čudno je' što moja deca imaju veliku količinu genetskih mišića i onih izgrađenih vežbanjem", rekla je.

Deca sa trbušnjacima šokirala svet Instagram/jessiejamesdecker

Džesi ne krije da je komentari pratilaca nisu uznemirili i da smatra da radi pravu stvar jer deci dozvoljava da žive svoje snove, i veruje da će jednog dana biti vrlo uspešni u onome čime se bave.

"Želim da odgajam svoju decu da budu ponosna na svoja tela i naporan rad, od Vivijen i elitne gimnastike, preko Erika koji želi kao njegov tata da bude fudbaler, do malog Foresta koji provodi sate plešući iz sveg srca. Ponosna sam na svoju decu i ohrabrujem ih da žive svoje snove. Dakle, videćemo sve vas na Olimpijskim igrama 2032. godine kada moja deca tamo budu glavna", rekla je pevačica.

Jedan od komentara koji je izazvao i pevačicin odgovor je: "To ne izgleda dobro... Izvinite, ali ne izgleda", napisao joj je jedan pratilac, a ona mu je vrlo brzo odgovorila:

"Tužan je svet u kojem danas živimo kada je 'čudno' imati zdravu fit decu koja su aktivna, bave se sportom i prirodno grade mišiće."

Džesi Džejms Deker
Printskrin, Instagram/jessiejamesdecker Džesi Džejms Deker

Šta vi mislite, da li je ovo previše ili je pevačica u pravu?

(Yumama)