Aleksandra Vasković, supruga Bojana iz grupe Leksington porodila se pre nedelju dana, a sada je otkrila da njihova porodica prolazi kro težak period.

Ova hrabra mama je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama tokom trudnoće nagovestila da su testovi pokazali da nije sve u najboljem redu sa bebom, ali da su odlučili da je strpljivo sačekaju kako bi joj pokazali ovaj svet.

Pre nedelju dana, Aleksandra je sa ponosom otkrila da je na svet stigla Helena Vasković, a sada se svima zahvalila na čestitkama i objasnila da se jedan perio neće javljati jer je beba operisana i oporavlja se.

"Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rodjenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova", započela je hrabra Aleksandra, a onda otkrila o kakvim problemima je reč:

"Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urodjenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porodjajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku.Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju", zaključila je Aleksandra.

(Yumama)