Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga, manekenka bojana Barović, čekaju treće dete. Oni su nedavno objavili veoma emotivan i zanimljiv snimak u kom su otkrili da čekaju devojčicu, a kako kaže pevač, još nisu doneli odluku o bebinom imenu.

"Što se imena tiče videćemo. Možda i sama sebi da ime, zavisi kada se rodi. Za ćerku Leonu imali smo nekoliko predloga, pa smo izabrali, dok se Simeon rodio na 'Svetog Simeona Mirotočivog'", otkrio je Nikola u emisiji "Exkluziv".

Njegova supruga Bojana takođe je nedavno govorila o trudnoći, i kako je rekla, sada je mnogo opuštenija nego u prethodne dve.

"Kada čekaš prvo dete, ne znaš šta čekaš i imaš oko toga sumnje, kada čekaš drugo, onda ne znaš kako će ga prvo dete prihvatiti, a i sa trećim su tu pitanja i nedoumice. Ali smo mnogo opušteniji. Trudnoća teče dobro, deca obožavaju moj stomak. Naučila sam za sve ove godine da je sve stvar dobre organizacije. Na primer, pre nego što sam postala mama sam bila loš organizator svog života. To se uči vremenom", objasnila je Bojana za "Story".

Nikola Rokvić, bojana Barović
Printskrin, Instagram/bojanabarovic Nikola Rokvić i Bojana Barović

Ona je otkrila i da se nije ugojila tokom trudnoće, ali i kako je to uspela.

"Očekivala sam se da ću se ugojiti, ali nisam. Inače se zdravo hranim, ali se častim s vremena na vreme i nekom nezdravom hranom. Jedem češće, ali nisam sklona velikim obrocima", ispričala je Barovićeva.

Nikola Rokvić i Bojana Barović sa decom
Printskrin, Instagram/bojanabarovic Nikola Rokvić i Bojana Barović sa decom

(Yumama)