Glumica Dženifer Aniston (53) je godinama u fokusu zbog svog privatnog života, pre svega zbog braka sa Bredom Pitom, a neretko je i na meti napada jer se nije ostvarila u ulozi majke. Dženifer je samo jedan dokaz da žene ne treba pitati o trudnoći jer možda ne znate kroz šta prolazi, a zašto to kažemo, biće vam jasno kada vidite šta je prvi put odlučila da iznese u javnost.

Često se spekulisamo da Dženifer ne želi da ima decu, što je ona negirala i nikada nije želela da zalazi dublje u ovu temu. Međutim, kako je sada otkrila, ne samo što nije istina da ne želi decu – već je godinama pokušavala da postane majka. Bez uspeha.

Ona je ispričala da se godinama borila sa sterilitetom i da je imala mnogo pokušava vantelesne oplodnje. Prošla je mnoge emotivne faze, a danas je, kaže, konačno u miru sa samom sobom.

"Pokušavala sam da zatrudnim. Za mene je to bio put pun izazova, put pravljenja bebe", objasnila je i istakla da joj je posebno teško padalo što se u medijima stalno polemisalo o tome da li je u drugom stanju, želi li decu, jesu li je bivši partneri ostavljali zbog toga što ne želi da postane majka.

"Sve te godine i godine spekulacija... Bilo je mnogo teško. Prolazila sam kroz vantelesne oplodnje, pila kineske čajeve, sve... Ulagala sam sve u to. Sve bih dala da mi je neko rekao: "Zamrzni jajne ćelije. Učini sebi usludu". Ali jednostavno ne razmišljate tako. I tako sam danas ovde. Taj brod je otplovio", ispričala je Dženifer Aniston, a onda se osvrnula na brojne naslove koji su pisani o njoj, a u vezi su dece i majčinstva.

"Stalo mi je do moje karijere, a ne daj Bože da je žena uspešna i nema dete. Muž me je ostavio i rastali smo se jer nisam htela da mu rodim dete. A to su sve apsolutne laži. Sada već nemam ništa da krijem", istakla je glumica.

Dženifer Aniston
Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia Dženifer Aniston

Kako Dženifer kaže, sada je zahvalna zbog svega što joj je život pružio i veruje da je sve moralo da bude vaš ovako.

"Da nisam prošla kroz to, ne bih nikad postala ono što mi je suđeno da budem. Zato sam zahvalna zbog svih tih s***a", rekla je ona.

Anistonova objašnjava da sada makar više ne živi u neizvesnosti hoće li postati majka.

"Više nema onoga 'Mogu li? Možda. Možda. Možda.' Više ne moram da razmišljam o tome", kaže.

Ona je dodala da je ulagala mnogo napora da od javnosti sakrije svoje pokušaje vantelesne oplodnje.

(Yumama)