Jelena Đoković voli da podeli svoje porodične trenutke, a javnosti su posebno zanimljivi oni sa Tarom. Osim što je to devojčica koja voli da se šminka, zbog čega se njen tata buni, ima i vrlo zanimljive izjave.

Jelena je na društvenim mrežama podelila jedan zajednički trenutak, ali i napisala kako je tekao njihov razgovor, zbog čega je pobrala brojne simpatije pratilaca.

Dok su mama i ćerka uživale na bazenu, Tara je odlučila da odmori na ležaljci, a Jelena je uzela knjigu da čita. Međutim, devojčicu je zanimalo šta njena mama čita, i poželela da i ona čuje. Kada je shvatila da je u pitanju ljubavna priča, imala je odgovor koji je nasmejao mnoge.

"Mama, a šta to čitaš? Jedan roman. O čemu se radi? O dvoje zaljubljenih, koji su se venčali, pa se malo svadjaju, mire, vole, pa su ljubomorni… Hoćeš da čitaš sa mnom? Hoću! I tako se ovo maleno ušuškalo da sluša priču o Branku i Djurdjici - roman Mala supruga od Mir-Jam. A zaključak? Sve je ovo mama mnogo komplikovano", napisala je Jelena.

Nakon toga počeli su da se nižu komentari, a Jelenini pratioci nisu skrivali oduševljenje prema devojčici.

"Preslatko", "Predivna mama i ćerka, i mali slatki razgovori", "Pametno dete. Dečija logika je često daleko sažetija od naše. Pravo u centar", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

(Yumama)