Jelena Đoković, supruga našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, je maksimalno posvećena vaspitanju svoje dece, sina Stefana i ćerke Tare. Ona prati sve što ima veze sa roditeljstvom, a prvenstveno se drži saveta Dr Šafali Sabari koja se zalaže za 'svesno roditeljstvo' u kom roditelji treba da preispitaju svoje ranije vrednosti i uverenja. Ona tvrdi da roditelji treba da slušaju i sebe kako bi mogli da slušaju decu i na taj način im osiguraju prostor za odrastanje kakvo zaslužuju.

Jelena je nedavno izjavila da nikada decu ne vaspitava batinama, da im pomaže da stvari nauče na kreativan i zanimljiv način, ali i da Stefan i Tara nikada ne duvaju svećice na rođendanskim tortama.

"Sveća je simbol nesebične žrtve, ona sagoreva sebe da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju", rekla je Jelena nedavno za Story.

Novak i Jelena Đoković sa decom
Printskrin, Instagram/jelenadjokovicndf Novak i Jelena Đoković sa decom

(Yumama)