Kada imate bebu normalno je da dete operete u lavabou, ali starije dete staviti da se kupa u sudoperi dok lista tablet, izazvaće sigurno osudu i burne reakcije. Upravo je to uradila Koko Ostin i sa ponosom je objavila video na društvenim mrežama.

Starleta srpskog porekla i supruga slavnog repera Ajs Tija ponovo je šokirala javnost svojim metodoma odgoja ćerke Šanel koja sada već ima šest godina.

Na snimku se vidi kako se mama i ćerka spremaju za prvu modnu reviju devojčice. Sređuju frizuru i šminkaju se, a kada je došlo vreme kupanja, Koko devojčicu stavlja u sudoperu uz objašnjenje "Tako je lakše kada moraš da budeš brz".

Pogledajte snimak:

Koko Ostin kupa dete u sudoperi TikTok/ coco

Posle brojnih osuđujućih komentara Koko se ponovo oglasila i oštro odbrusila:"Evo nas opet! Kupanje moje devojčice u sudoperi je postalo viralno? Ljudi, do sada ste mogli shvatiti da sam ja nekonvencionalna mama. Radim ono što mi odgovara i što mi je lakše".

Starleta je i ranije bila na meti osuda zbog svojih "nekonvecionalnih metoda odgoja". Hvalila se da svoju ćerku i dalje vozi u kolicima i još uvek je doji.

(Yumama)