Koko Ostin, starleta srpskog porekla, i supruga slavnog repera Ajs Tija, često je na meti komenatara kada su njene roditeljske metode u pitanju.

Ovaj bračni par ima šestogodišnju ćerku, a poslednjom porodičnom fotografijom izazvali su osudu javnosti. Oni su se slikali u jednoj šetnji, a ono što je svima zapalo za oko jeste da njihova šestogodišnja ćerka sedi u kolicima za decu.

Njeni pratioci su odmah počeli da komentarišu da odraslo dete ne treba da se vozi u kolicima, da je trebalo do sada da ih preraste.

"Mislim da je malo prerasla kolica za bebe", "Zar ona nema 6 godina? Zašto je gurate u kolicima?", "Ne radite dobro Šanel ovakvim 'roditeljstvom'. Razume da ste je razmazili, ali pobogu, kolica a ima 6 godina?", "Razumemo da ti je jedino dete, ali moraš joj dozvoliti da odraste. Ako ništa, trotinet ili bicikl su više za njeno godište", "Ja imam 6-godišnjaka koji je rastom manji od njenog deteta i ne koristi kolica godinama", "Ne bih voleo da jednog dana tvoje dete neko maltretira jer je majka gura u kolicima"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Ovo je samo poslednja fotografija koja je izazvala salvu uvreda, a ranije se našla na meti zbog toga što svoju šestogodišnju ćerku još ponekad doji, ali i zbog toga što je redovno vodi na manikir. Njena ćerka ima duge i namazane nokte koji nikako nisu primereni za decu njenog uzrasta.

Šta vi kažete o ovakvim potezima majke?

(Yumama)