Pevačica Jelena Kostov postala je majka po drugi put i na svet donela devojčicu. Ponosni roditelji su za svoju mezimicu izabrali kratko ime moćnog značenja - Mila.

Sve je proteklo u najboljem redu, i mama i beba se osećaju odlično, a Jelena je objavila i prvu fotografiju na društvenim mrežama. Na slici na kojoj se vidi predivno cveće, buket plišanih meda i otišak malog stopala, napisala je: 'Došli su nam čarobni dani'.

Jelena Kostov
Printskrin, Instagram/kostovjelena Jelena Kostov rodila ćerku

Ime Mila koje su izabrali za svoju devojčicu nastalo je od istoimene reči 'mila', i nekada davno je izražavalo želju roditelja da im ćerka bude umiljata, mila i srcu draga. Mnoga slavenska imena sadrže element 'mil', što znači 'milostiva, draga'. Mila se zato često tumači i kao umiljati oblik ostalih slavonskih imena, uključujući najpoznatija Milena, Milica ali i muško ime Milan.

Podsetimo, pevačica i njen suprug su pre 5 godina prvi put postali roditelji. u njihovu porodicu tada se uselio dečak kom su izabrali ime Milija, koji je ovih dana presrećan jer čeka sestru da mu se pridruži.

(Yumama)