Glumica Kameron Dijaz je idealan primer toga da majčinstvo u nešto kasnijem dobu ima velike prednosti. Ona je po prvi put postala majka u 46. godini, a vest o njenom majčinstvu u decembru 2019. godine eksplodirala je svetom. Ovo je bio odličan način da se da nova nada ženama koje misle da je njihovo vreme za rađanje beba prošlo.

Od kada je dobila dete odlučila je da ne daje previše svoje privatnosti javnosti, a jedan od njenih glavnih ciljeva je da zaštiti svoju ćerku Radiks. U intervjuu sa Džimijem Falonom, Dijaz je priznala da joj druženje sa ćerkom pruža neverovatnu i neuporedivu sreću. Ono što je sigurno jeste da ova glumica nikada nije izgledala srećnije i smirenije.

Kameron Dijaz
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kameron Dijaz sa ćerkom

Kako je rekla, sigurna je da je ovo njen najsrećniji period i da ne može da ga poredi ni sa periodima svojih najboljih glumačkih uloga, što je ranije pričinjavalo veoma srećnom.

"Imati porodicu kad si mlad, to je kao bilo šta kad si mlad - lako. Kada si mojih godina i odlučiš da to uradiš, to je pravi izbor. Za to zaista morate naporno raditi", rekla je i dodala:

"Oni se venčaju i imaju porodicu u mladosti. Ja to radim u drugoj polovini svog života. Moram da živim 107 godina. Dakle, bez pritiska", našalila se glumica na konto svog kasnijeg začeća.

(Yumama)