Saveti poznatih o roditeljstvu su uvek posebno čitani i gledani, svako voli da vidi kako se oni nose sa svakodnevnim "mukama" oko dece. Međutim, često njihovi tutorijali mogu da budu i šokantni, kao što je na primer savet poznate američke reperke Kardi B o tome kako da promenite pelenu ako imate ekstremno dugačke nokte.

Kardi Bi u braku sa reperom Ofsetom ima jednogodišnjeg sina Vejv Seta i ćerku Kulturu (4). Na molbu koleginice reperke i novopečene mame Keš Dol kako da promeni pelenu ako ima dugačke nokte, Kardi Bi je na društveni mrežama okačila snimak. Kao model poslužio je plišani meda, a ceo proces nadgledala je njena četvorogodišnja ćerka Kultura.

Na snimku Kardi Bi ima jarkocrvene dugačke nokte u obliku štiklica, ona prvo koristi pelenu da obriše stolicu, pa uzima vlažne maramice, pazeći da noktima "ne povredi" plišanog medu.Ona objašnjava da joj je najteži deo kada mora bebi da pričvrsti bodić i obuče pantalone, što je morate priznati veliki izazov ako imate dugačke nokte kao ona.

Dok je za neke ovo zaista previše i savetuju je da odmah skrati nokte jer može ozbiljno da povredi dete, druge mame ističu da je ovo jedan od najkorisnijih saveta koje su mogle da dobiju.

(Yumama)