Poznata američka reperka Kardi Bi je konačno otkrila prošle nedelje u emisiji "Saturday Night Live"  da je u drugom stanju.

Kardi se "držala" tokom nastupa, a onda je kamera skliznula ka njenom stomaku. Elegantna, uska, bela haljina koju je potpisao "Christian Siriano" bila je očigledan dokaz trudnoće. 

Društvene mreže su se ubrzo usijale, pljuštale su čestitke sa svih strana, a radosna vest zapravo je i veoma važna poruka svim mladim ženama. 

nepozeljna-trudnoca-reperka-kardi-bi-hrabra-mlada-zena-o-kojoj-s
foto: Profimedia

Naime, iako na samom početku karijere reperka je odlučila da istovremeno započne i svoju muzičku karijeru. Smelo, hrabro i za svako poštovanje, jer su danas sve češći primeri da parovi žele sve da skockaju, pa tek onda požele decu. A tada najčešće dođu u klinč između biološkog sata, obaveza, karijere, a svedoci smo pisanja medija o mnogim pričama kada žene ne želeći da se odreknu majčinstva zamrzavaju svoje jajne ćelije odlažući decu za neka bolja vremena.

Kardi sigurno nije bilo lako da se opredeli za ovaj put, pišu američki mediji koji su tokom marta o njenoj potencijalnoj trudnoći izveštavali kao o nepoželjnoj. 

"Ako se ispostavi da je u drugom stanju Kardi će morati da promeni tok svoje karijere, jer će beba doneti mnogo drugačiijih obaveza", pisali su o dvadesetpetogodišnjoj umetnici iz Bronksa. 

Takođe, ova vrsta izazova trenutno nije jedina sa kojim se suočava. 

Još u oktobru je hip hop pevač Offset je zaprosio, ali venčanje nije usledilo. 

Osim što nisu u braku, kao što društvene norme nalažu, on već ima troje dece iz prethodnih veza. 

Kako piše portal "TMZ" njihovo prvo zajedničko dete rodiće se u julu, manje od dva meseca kada bi Kardi trebalo da ima niz nastupa sa Brunom Marsom. Ona ih nije otkazala i planira da svoj život snažno prigrli i vodi u željenom pravcu.