Voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov imaju sjajan odnos iako su godinama razvedeni. Ono što će ih zauvek vezati ma gde god ih put odvede jeste njihov sin Lazar. Podjednako su uključeni u njegov odgoj i vaspitanje, a glumac je svojevremeno ispričao i neke detalje iz privatnog života.

Osvrnuo se na traumatičnu scenu koja će mu ceo život biti urezana u pamćenje, a tiče se njihovog sina Lazara.

"To je najveća trauma u mom životu, i sada me vraćate na nju. Ja sve mogu da trpim osim onoga što se deci dešava, drugo mi nije bitno. To se desilo 2012. godine. Kažu da je u tim situacijama potrebno roditelje smiriti, ali to nije lako. Ja se nisam smirivao pola godine posle toga", započeo je svoju priču Srđan u emisiji "RTS Ordinacija", a zatim objasnio šta se dogodilo:

"Moj sin je, kao i mnogi dečaci, voleo da gura kamiončiće i autiće, od najmanjeg do najvećeg, da se saginje i da ih gura po kući ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini napolju. Tog dana je kamiončić gurao po najravnijoj površini, po asfaltu, ali je zapeo za nešto i pao preko njega. Pao je tako da ni usnu nije ogrebao, možda malo nos, ali je pao na asfalt i o njega izvadio oba keca sa sve korenom. Zvala me je žena i rekla: "Silazi odmah!". Bio je 4. septembar. Svi roditelji i sva deca su se okupili oko njega na igralištu, samo ja od njih nisam video šta se dešava. Te tri sekunde koliko sam trčao do tog mesta neću zaboraviti nikad u životu."

Nataša Miljković i Srđan Timarov
Printskrin, Dailymotion/TV PLUS Serbia Nataša Miljković i Srđan Timarov

On se zatim osvrnuo i na svoju suprugu Natašu koja je preživela veliki šok zbog nemilog događaja, ali je otkrio i kakve savete su dobili od stomatologa.

"Ugledao sam ga u krvi do kolena, i Natašu sa ispruženom rukom koja se tresla i dva zuba u njoj. On je tada imao tri godine. Ja sam odmah krenuo, nisam ni znao gde vozim. U tom slučaju smo nas dvoje, svesno ili nesvesno, nekako instinktivno sve radili kako treba. Odmah smo pozvali stomatologa, koji je naš prijatelj, da nas uputi gde da idemo i šta da radimo. Tu kreće utešni deo jer su nam doktori rekli da je bolje što ih je izbio iz vilice nego da ih je nabio u nju", zaključio je glumac.

(Yumama)