Jedna od najlepših glumica sveta koja i u 41. godini izgleda skoro kao tinejdžerka, Džesika Alba, majka je troje dece i u braku je sa producentom Kešom Vorenom već 14 godina.

Džesika i Keš imaju troje dece, ćerke Onor (14) i Hejven (10) i sina Hejsa (4). Iako je napravila malo veću razliku između dece, Džesika se odlično snalazi a kako je jednom prilikom govorila, sestre su opsednute malim bratom i uživaju da vreme provode sa njim. Međutim, Hajsi je izgleda previše tri žene u kući, pa se najviše raduje svom ocu.

"Hejs je toliko zaljubljen u svog oca da to više nema smisla. Keš uđe sa druge strane kuće, a Hajs samo čuje da se vrata otvaraju i krene da viče 'tata' iz svoje stolice. Kao da hoće da nam kaže: 'Molim vas, izvadite me iz ove stolice i pomerite me od ovih žena'. Svi se samo skupljamo oko njega jer je najmlađi, dodirujemo ga i ljubimo ga", rekla je Džesika ranije.

Džesika Alba
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džesika Alba

Džesika je otkrila i da je tajna njenog srećnog braka to što su ona i Keš ne samo partneri već i najbolji prijatelji.

"Mi smo i dalje zaljubljeni jedno u drugo. Vremenom smo naučili kako da komuniciramo i rešimo neslaganja pre nego što rasprava preraste u nešto veće. Mi smo pre svega najbolji prijatelji i jako se poštujemo. Moj suprug je moja velika podrška. Uvek je tu za mene. Lepo je kada imate takvog nekog kraj sebe", govorila je glumica.

Pogledajte njihove porodične fotografije, i nema šanse da ne primetite da najstarija ćerka neverovatno podseća na majku:

Printskrin, Instagram/jessicaalba Džesika Alba sa porodicom

(Yumama)