Poznata rijaliti zvezda (43) pohvalila se slikama na društvenim mrežama sa prekrasnog odmora, međutim to je palo u senku jer je vrlo brzo postala meta javnih kritika zbog sedmogodišnjeg sina Reina. 

Naime ona je postavila fotografiju Reina kako spava ispružen na zadnjem sedištu čamca bez prsluka za spasavanje. Od trenutka kada je objavljena na Instagram nalogu obožavatelje, pratioci su je vrlo brzo preplavili komentarima kako je to "jako neodgovorno i opasno".

 "Ona stvarno nije normalna, šta ako naleti neki talas, dete bukvalno može da ispadne iz čamca",glasio je jedan od komentara. "Ovo su bukvalno Kardašijani, kada će početi ozbiljno da se brinu o svojoj deci", navodi se u drugom komenatru.

Rein Kardašijan.jpg
Instagram/kourtneykardash/screenshot Rein Kardašijan

Kortni je često na meti zlih kritika svog svojih roditeljskih metoda, pra samo manje od mesec dana optužili su je da ponovo ugrožava bezbednost dece zbog voženje automobilomi zbog skandaloznog klipa njene ćerke koja je izjavila da se farba na 20 dana. Kortni trenutno ima troje dece iz prethodnog braka sa mužem Skotom - Mejson 12, Penelopa 10 i najmlađeg Reina 7. Trenutno je u braku sa Travisom Barkerom (46).

(Yumama)