Anđelina Džoli svojom lepotom oduševljava ceo svet, a dok se mnogi pitaju šta je korigovala na svom licu, donosimo vam slike koje pokazuju skoro identične tri generacije žena. Ovde su geni definitivno umešali svoje prste i ono najlepše se nasleđuje sa kolena na koleno.

Anđelininu majku Maršelinu Bertran koja se takođe bavila glumom krasila je nesvakidašnja lepota. O boji njenih očiju uvek se govorilo sa oduševljenje, a upravo to je ono što prvo primetimo i na Anđelini. Anđelina i Maršelina su čist dokaz naslednosti fizičkog izgleda.

Maršelina Bertran
Printskrin, Youtube/ lilah Brie Larson fan Maršelina Bertran, majka Anđeline Džoli

Međutim, njihova lepota se i dalje prenosila. Šajlo Džoli Pit, najstarije biološko dete glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita godinama unazad je tema medija. Ona je rođena kao devojčica ali je 2014. godine odlučila da želi da je zovu Džon i da joj se obraćaju u muškom rodu, što su njeni roditelji i podržali.

"Ona želi da je zovemo Džon. Džon ili Petar, a ja mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: "Džone, hoćeš li malo soka?" ispričao je glumac, a njegove reči kasnije je potvrdila i Anđelina.

Godinama se šuškalo da Šajli želi da promeni pol, a onda je odlučila da baci mušku garderobu i pusti kosu. Kada se prvi put pojavila u haljini, svojom ženstvenošću oduševila je svet. Mnogi su odmah primetili neverovatnu sličnost između nje i majke Anđeline, tačnije i bake Maršeline. Pogledajte fotografije u galeriji, oduševiće vas:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šajlo Džoli Pit

Ove tri generacije pravi su dokaz koliko su geni čudesni i kako se njihova lepota koja fascinira svet prenosi sa kolena na koleno. A da li će i Pajlo krenuti putem mame i bake i odlučiti se da se oproba u svetu glume, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte još fotografija Anđelinine majke i shvatićete da je sličnost neverovatna:

(Yumama)