Govoreći za The Sydney Morning Herald ovog vikenda, holivudska zvezda Anđelina Džoli (45) pohvalila je Maršelin da je bila nežna majka i da se uvek trudila da se prema vlastitoj deci odnosi sa nežnošću.

"Moja majka je bila vrlo nežna. U poslu i u životu mogu da budem mnogo stvari, ali sa decom sam veoma topla i nežna", rekla je Anđelina.

"Ta ljubaznost i toplina su temelji koji su neverovatno važni. Pružila mi je mnogo drugih stvari i naučila me mnogim lekcijama. Ali ako nemate tu bazu u kojoj se možete osećati cenjeno i sigurno, onda ćete bilo koju drugu poruku ili lekciju teško usvojiti", dodala je.

Maršelin je umrla 2007. godine u 56. godini nakon dugotrajne borbe sa rakom jajnika.

U intervjuu, Anđelina je takođe otkrila da se povukla kao režiserka da bi mogla da se fokusira na svoje šestoro dece. Anđelina deli Madoka (19), Paka (17), Zaharu (16), Šilo (14) i blizance Nok i Vivijen (12) sa bivšim suprugom Bredom Pitom, sa kojim je dugo vodila bitku za starateljstvo.

Pit i Džoli su se zaljubili na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", dok je Pit još uvek bio oženjen Dženifer Aniston. Par se venčao u Francuskoj 2014. godine nakon 10 godina veze, ali su se dve godine kasnije razdvojili u septembru 2016. godine.

Pročitajte i...