Sara Oster Rokvić, supruga Marka Rokvića, nedavno je otkrila da će njihova porodica uskoro dobiti prinovu, a danas je objavila još jedno iznenađenje.

Budući roditelji su u društvu sina Despota i ostale najbliže porodice odlučili da saznaju pol bebe, a kako su maštali o tome da ovaj put postanu roditelji devojčice, želja im se i ispunila.

"Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima.

Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takođe sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama.

Ceo video je dugačak, privatan, prepun svega, gužve, vike, smeha, suza, radosti, boja, konfeta, nedostajanja, šarenila, zagrljaja i poljubaca, ali smo isekli kratke isečke naše ljubavi, i reakcije našeg Nidže i naše prabake Milke (u roze garderobi) jer smo se danima smejali, ali u kojima je toliko ljubavi i sreće zbog nas, jer dovoljno je reći - porodica", napisala je Sara.

Pogledajte ovaj emotivan video snimak i ponosnog strica ali i prabaku koji nisu krili radost:

(Yumama)