Sara Oster Rokvić, supruga Marka Rokvića, je nedavno otkrila da je trudna i da će njihova porodica uskoro da se proširi za još jednog člana. Međutim, sada je otkrila i vrlo iskrenu priču o tome kada je saznala za vesti o prinovi.

Sara je već u petom mesecu trudnoće, a kako kaže, mnogi su joj i ranije predviđali da čeka dete. Međutim, želja njene svekrve Slavice je možda bila i najpresudnija.

"Jako veliki broj vas mi je pisao da ste negde osetili, predosetili, nadali se, sanjali me da sam u drugom stanju. Ja zaista ne znam kako ali ste definitivno bili u pravu! Još jedan dokaz da je ljudska intuicija jak osećaj. Pa čak i za ljude koje lično ne poznajem", započela je Sara koja redovno deli stvari iz svog života sa brojnim pratiocima.

Ona je objasnila i da nju njen suprug Marko i sin Despot uvek čekaju sa cvećem kada ide kod ginekologa. Baš taj trenutak je mnoge i naveo da posumnjaju da je trudna. Međutim, ona je pokazala slike na kojima nije znala za trudnoću, ali i sliku par meseci posle kada su svi koji su posumnjali, bili u pravu.

"Sećate se storija gde me momci čekaju sa cvećem ispred ordinacije ginekologije? Neki od vas su to povezali sa trudnoćom, i niste bili u pravu i jeste bili u pravu", rekla je, a onda je otkrila i veoma zanimljivu stvar o svekrvi:

"Moja svekrva, naša baka Slavka krajem aprila je objavila slike sa mog rođendana uz želje koje ima za mene. Među njima je bila i da joj uskoro podarim još jedno unuče. Mnogi su mislili da sam u drugom stanju. I jesam bila svega par dana, ali niko od nas to nije znao. To su bakine želje koje su se jednostavno obistinile", zaključila je Sara.

Pogledajte galeriju slika kroz koje je Sara ispričala ovu divnu priču:

Printskrin, Instagram/oster_little_momster Sara Oster Rokvić

Podsetimo, Sara i Marko u svom braku imaju sina Despota kog su dobili u novembru 2015. godine.

(Yumama)