Slavna glumica i jedna od najlepših žena sveta, Kameron Dijaz i njen partner, muzičar Bendži Meden, uživaju u odrastanju dvogodišnje ćerke Rediks i ne kriju da razmišljaju o proširenju porodice.

Njih dvoje već duže vreme razgovaraju o još jednoj bebi i tragaju za surogat majkom, što je koči u što bržem ostvarenju želje. I njihova ćerka Rediks rođena je pomoću surogat majke.

"Bendži je oduvek želeo veliku porodicu, a Lameron nije trebalo ni da ubeđuje nakokn što je na svet stigla njihova ćerka", kaže izvor blizak paru za strane medije.

Par bi voleo da im drugo dete bude muškog pola, ali bili bi zadovoljni i da ponovo postanu roditelji devojčice.

"Oni bi voleli dečaka, ali naravno da im je prioritet samo da beba bude zdrava", kađe izvor i dodaje:

"Surogat majčinstvo sa njihovom ćerkom je bilo nešto u šta su mnogo sumnjali, ali ispostavilo se kao najbolja opcija kojus u ikada izabrali", kaže izvor.

Kameron Dijaz
Printskrin, Instagram/camerondiaz Kameron Dijaz

Kameron je 2014. godine objavila da se povlači iz glume, a pet godina kasnije dobila je ćerku. Ona je tokom jednog intervjua otkrila da je majčinstvo za nju najbolja stvar koju je iskusila u životu.

"Sve počinje i ide, staje i prolazi jer se sve svodi na njene potrebe. Imam porodicu i imam naše malo jezgro porodice. To je definitivno najbolja stvar. Sva moja energija je ovde", rekla je Kameron.

(Yumama)