Dijana Đoković je ponosna majka najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, i dvojice sinova Marka i Đorđa. Ona je u jednom od intervjua otkrila i kakva je kao baka Novakovoj deci, Stefanu i Tari.

Ona kaže da deca uživaju provodeći vreme sa njom jer im dozvoljava mnoge stvari koje im roditelji ne dozvoljavaju.

"Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar", ispričala je Dijana.

Novak, Jelena, Dijana i Srđan Đoković
Ian West / PA Images / Profimedia Novak, Jelena, Dijana i Srđan Đoković

Na veliku radost Stefana i Tare, baka im priprema omiljena jela kad god joj se ukaže prilika, odnosno kada ih roditelji dovedu u Beograd.

"Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: 'Bako, spremi nam palačinke!', pa se onda nadmećemo: 'Koje ćete, bezglutenske ili normalne?', a Stefan kaže: 'Bako, normalne, pusti te bezglutenske'", otkrila je uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

(Yumama)