Prijanka Čopra prvi put je objavila sliku svoje ćerke na društvenim mrežama, i tom prilikom otkrila nepoznate detalje o zdravlju bebe.

Glumica i bivša Mis sveta je povodom Dana majki odlučila da podeli predivnu porodičnu fotografiju na kojoj malena Malta Mari pozira u zagrljaju roditelja.

"Na ovaj Dan majki ne možemo, a da se ne osvrnemo na poslednjih nekoliko meseci i na turbulentna dešavanja koja su nam se dogodila, a znamo da su ih iskusili i mnogi drugi ljudi", napisala je Prijanka Čopra na Instagramu i dodala:

"Posle više do 100 dana na odeljenju intenzivne nege naša devojčica je konačno kod kuće. Iskustvo svake porodice je jedinstveno i zahteva veru".

Ona se zahvalila svakom lekaru i svakoj medicinskoj sestru u bolnici u Los Anđelesu jer su izuzetno nesebično pomagali njenoj bebi i njenoj porodici, i dodala da su posle ovog nimalo lakog iskustva shvatili koliko je svaki momenat sa porodicom dragocen i savršen.

Posebno se zahvalila i svom suprugu koji je bio njena velika podrška sve vreme otkako su u januaru ove godine dobili ćerku čije ime u prevodu sa hindu jezika znači "mesečina" i "mali mirisni cvet".

(Yumama)