Glumac Nebojša Dugalić pored toga što je sjajan u svom poslu, može da se pohvali i onim najvrednijim - otac je petoro dece.

Nebojša i njegova supruga Dragana koja je takođe glumica, iz svog braka imaju dve devojčice i tri dečaka, a njihova imena su prelepa i neobična.

Devojčice nose imena Jana i Ilina, dok su za dečake izabrali Bogdan, Vidan i Kalin.

Ima Jana simbolizuje svetlost, sjaj, radost, dok ime Ilina je ženska verzija imena Ilija i ima božansko značenje i u prenesenom značenju znači "onaj koji je Božiji izaslanik".

Ime Bogdan simbolizuje dar od Boga, ime Ime Vidan simbolizuje svetlost, Kalin, kao i ženško ime Kalina, nastalo je prema nazivu biljke kalina i označava "rođene pobednike".

Nebojša Dugalić
Printskrin, Youtube/ Телевизија Храм Nebojša Dugalić

Nebojša je jednom prilikog progovorio o svojoj porodici i otkrio kako on i supruga vaspitavaju decu.

"Nekada za porodicu imam više vremena, nekada manje, ali može se sve postići ako je čovek odgovoran i istrajan. Važno je da deca znaju da ste im uvek mesto sigurnosti i oslonca. Roditeljstvo, naročito ako je porodica brojna, traži i odricanja, pa je moja supruga Dragana, koja je takođe glumica, svoju karijeru podredila njima. Shvatili smo da je veoma važno da nam deca odrastaju uz roditelje. Porodica je ulog važniji od bilo kakve profesije", rekao je svojevremeno Dugalić u jednom intervjuu.

(Yumama)