Voditeljka Ksenija Bujišić porodila se i na svet donela sina.

Ona je imala visokorizičnu trudnoću pa je u bolnici "Narodni front" pre porođaja provela nekoliko nedelja, a iako je dečak stigao pre predviđenog termina, sve je prošlo u najboljem redu.

Mama i sin ostali su u porodilištu još neko vreme, pod budnim okom stručnog tima, a kada su oni dali 'zeleno svetlo', uputili su se kući gde su ih željno čekali tata Miljan i sestra Lora, koja se neizmerno obradovala prinovi.

Ksenija je na svom Instagram storiju objavila deo intervjua koji je dala, i tom prilikom otkrila ime bebe.

"Danilo je naše čudo", napisala je ponosna majka.

U intervjuu koji je dala za Hello! uoči Lorinog drugog rođendana Ksenija je nagovestila da se neće zadržati na jednom detetu.

"Skoro devet godina sam uživala u tituli mlađe sestre. Dok su druge devojčice izlazile napolje sa Barbikama ja sam u stopu pratila Dušana i gledala dečake kako igraju fudbal. Svima sam, sa neskrivenim ponosom, govorila: „Ja imam starijeg brata“. Onda sam dobila najvredniji poklon, Bogdana. Obožavala sam da ga kupam i presvlačim, a često sam ga i budila. Bilo mi je dosadno, a nije mi baš bilo jasno ni zašto beba stalno spava. On je danas veliki momak, ali će zauvek ostati moja beba, večiti miljenik. Upravo zato što znam koliko je bogatstvo velika porodica, ne želim da Lora bude jedinica", rekla je Ksenija.

Printskrin, Instagram/bujisic.ksenija Ksenija Bujišić

(Yumama)