Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina imaju priču koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Oni su usvojili dve devojčice - Lolu i Milu, a tome vrlo rado govore, a ćerkama objašnjavaju da su ih rodili iz srca.

Sergej je otkrio da u životu ima tri najvažnije žene, a to su supruga i ćerke. "Sada samo tri. Lola, Mila i Kristina", rekao je potpuno iskreno. 

On rado govori o roditeljstvu i vaspitanju dece. Tako je ispričao da ume da bude strog ukoliko je potrebno. "Tradicionalni smo i strogi po potrebi. Ne postoji lepša uloga od toga biti roditelj, ali i teža. Najvažnije nam je da nam deca izrastu u dobre ljude. Time sam nadopunio sebe. Roditeljstvom sam svoj život zaokružio i napravio ga mnogo lepšim", rekao je u intervjuu za Blic.

Neretko on govori i o usvajanju dece, ali i tome kako to predstavljaju svojim ćerkama. "Svako dete zaslužuje topao dom, ambijent pun ljubavi bez obzira na to ko ga je doneo na ovaj svet. Uvek govorim svojoj deci da smo ih mi rodili iz srca. Jer nije roditelj onaj ko je doneo dete na svet, već onaj ko brine o njemu, ko ga voli i trudi se da ga izvede na pravi put", rekao je Sergej Ćetković.

izvor: yumama/blic