Miodrag Dragičević i Olivera Bacić nedavno su dobili svoje prvo dete i otvorili jedno potpuno novo životno poglavlje. Na svet je stigla devojčica Vasilija, koja je, kao i svaka bebica, potpuno promenila život roditeljima. Miodrag Dragičević je rekao kako se snalazi kao tata.

"Olja i ja polako ulazimo u štos kako se menjaju pelene, kad treba dati cuclu. Sve dolazi na svoje prirodno i sve nam je lepo. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Kad su mi ljudi govorili: Videćeš kad dobiješ svoje dete, ne mogu ja da ti kažem koja je to sreća, delovalo mi je neverovatno. A sad sam se u to uverio. Pre nego što sam postao otac, imao sam razna opterećenja, ali kad dođe to malo biće, onda više nisi fokus ti, već ono. Ne piješ prvo ti ujutru kafu i pročitaš novine, nego obaviš sve što je potrebno oko bebe, posvetiš joj potrebnu pažnju", rekao je glumac za Gloriju. Njegove reči bi verovatno svaki tata potvrdio.

Kada je devojčica stigla na svet, mnogi su bili oduševljeni imenom Vasilija, koje su roditelji odabrali. On je otkrio zašto su se odlučili za ovako lepo i neobično ime. "Kako se porođaj bližio, dosta smo razmišljali o imenu za bebu. Sedeli smo, pili kafu i pričali o raznim imenima. Jednom mi je na pamet palo ime Vasilija i Olja se odmah složila. Negde sam ga pročitao i svidelo mi se, a deluje mi i pomalo vizantijski. Između Vasja i Vasilija ipak smo odabrali ovo drugo. Divno je i imam utisak da joj nekako leži. Ne mogu sada ni da zamislim da se zove nekako drugačije", ispričao je Miodrag.

printscreen/instagram oly_faith_ Miodrag Dragičević i Olivera Bacić

izvor: yumama/gloria 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!