Kada se u domu para Garner-Aflek makar jedno od njihove troje dece prehladi - svi su prehlađeni. Kada jedan član porodice dobije vaške - svi imaju vaške!

Toliko je porodica koju, pored Dženifer i Bena, čine još i osmogodišnja Vajolet, petogodišnja Serafina i dvogodišnji Samjuel, bliska i uživa u zajedničkom društvu.

Pogledajte i: Ben Aflek na najsrećnijem mestu na svetu (FOTO)

"Svi smo dobili vaške! Glava počinje da me svrbi samo dok govorim o tome", bila je iskrena glumica. "To je bilo pre dve godine. Sada je u redu. Sada smo odlično."

Ona je otkrila da su ona i njen suprug čitavog dana češljali sebe i svoje mališane i hemikalijama se borili protiv vašaka. Iznenada, suprug ju je zamolio da mu se pridruži na jednoj holivudskoj zabavi, a ona je pošla rado - iako nije mirisala najprijatnije.

To joj, kaže, ne bi naročito teško palo da nije srela Džordža Klunija.

Pogledajte i Dženifer Garner: Deca imaju prioritet nad karijerom

"Ćaskam s njim i vidim da on pokušava da se ponaša 'kul', ali vidim i da može da oseti miris. Ali bio je ljubazan", rekla je Dženifer.

Pored toga što su se vaške proširile po čitavom njenom domu, ona je otkrila da ni prehlade ne zaobilaze članove njene porodice.

"Tokom jednom meseca imamo samo dva dana bez ijednog bolesnog deteta u kući", priznaje glumica. "Upala grla, nešto što zovu 'groznični virus', pa ponovo upala grla..."

Ipak, brižna mama Dženifer uspešno se nosi sa svim dečjim bolestima i ona i njen suprug uvek su tu da se nađu svojim mališanima.

Pogledajte i Ben Aflek: Troje dece je dovoljno za idealnu porodicu

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.