Andrija Milošević i Aleksandra Tomić skoro su objavili da će postati roditelji, a njihova sreća je sada neizmerna. Njihovo prvo dete uskoro stiže, a sada je Aleksandra objavila i svoju prvu trudničku fotografiju.

Poznati glumački par otputovao je u Budimpeštu, a pored prekrasnih prizora grada, našla se i jedna fotografija vesele trudnice. Buduća mama pozirala je u Budimšti, a ispod kaputića se nazire njen trudnički stomak.

aleksandra tomic trudnicki stomak.jpg
printscreen/instagram djedja 

Andrija Milošević je presrećan zbog toga što će postati otac, a to je jednom prilikom i javno rekao. "Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile."

I pre same trudnoće, Andrija je govorio kako želi da bude otac i koliko će ga to usrećiti. "Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi. Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu."

printscreen/instagram andrijamilosevic_official, printscreen/instagram _djedja_ Andrija Milošević i Aleksandra Tomić čekaju prvo dete

izvor: yumama