Marija Petronijević, glumica poznata po ulozi u seriji "Selo gori, a baba se češćlja", sada je u devetom mesecu trudnoće, a otkrila je i neke detalje o bebici koja uskoro stiže na svet.

"Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim", kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima.

Upravo zbog svih obaveza koje ima, ona priznaje da nije stigla da spremi sve što joj je potrebno za dolazak prvog deteta.

"Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam", kaže glumica.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

"Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako", tajenstvena je i dalje Marija po pitanju partnera sa kojim je svila gnezdo upravo u Visibabama.

"Poljoprivreda je nešto sa čim sam se rodila. Ona je bila sastavni deo života, ne samo mog, nego mnogih iz moje generacije, koji su iz provincije, jer skoro da nema nekog ko nije imao babu i dedu na selu, koji su se bavili poljoprivredom, u daleko većoj meri od one u kojoj ja danas jesam. Objektivno sam „prisutna“ samo u nekim segmentima poljoprivrede, oživljavajući na taj način ono što je već postojalo u mom neposrednom okruženju. Glumica je epitet koji sam stekla baveći se tim poslom. Ne mogu reći da mi prija ni jedan, ni drugi epitet posebno. Najviše mi prija da me zovu Marija. A prepoznaju po osobinama koje imam."

Porođaj i dolazak bebe neće je sprečiti da radi čim se za to stvore uslove.

Petronijevića je svakodnevnim objavama na društvenim mrežama gde pokazuje kako vozi traktor, okopava jagode, šiša ovce, plasti i sprema kućice za kokoške mnogima pokazala kako izgleda rad na selu i inspirisala ih.

yumama/blic.rs