Mirka Vasiljević rodila je četvrto dete pre manje od mesec dana. Na svet je stigla još jedna devojčica, za koju su roditelji odabrali ime Anika.

"Dobro sam, deca su u školi, beba je sa mnom, a Vujadin je na treningu. Bogu hvala, porođaj je protekao kako treba. Beba je izabrala da se rodi na veliki praznik. Doktori su u šali govorili da treba da damo neko ime sa Kipra. Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je bilo. Vujadin je bio na treningu kad je sve krenulo, ja sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao kući i odvezao me do bolnice. Za 20 minuta sam se porodila. Duže mi je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj", otkrila je glumica za Kurir tv.

Njihova deca imaju posebna imena i svako od njih nosi lepu simboliku i značenje. Mirka je otkrila da ovoga puta nisu dugo promišljali o tome, a da su deca bila ta koja su donela odluku.

"Mi smo malo ovaj put zakazali sa imenom, nismo se puno bavili time, bili smo u fazonu da ima vremena. Tek kad smo shvatili da sam pred porođajem, tad smo upitali decu kako bi oni želeli da se zove i bili su složni da to bude Anika. To ime ima i značenje, neustrašiva i hrabra", dodala je Mirka Vasiljević.

Glumica se porodila na Kipru, a ubrzo nakon porođaja mogli smo je videti kako se raduje i igra na proslavi zbog rođenja devojčice.

izvor: yumama