Voditeljka Svetlana Grubor otkrila je da se u šestom mesecu trudnoće zarazila virusom korona. Ona je ispričala koje je simptome imala, kako se nosila sa svim strahovima, s obzirom na to da je u drugom stanju.

"Nisam ni mogla da pretpostavim da imam koronu, jer sam vakcinisana. Simptome nisam imala specijalne, malo mi je bio zapušen nos. Posle nekoliko dana, miris je počeo da mi se gubi i to mi je bio signal. Testirala sam se, stigli su rezultati da sam pozitivna. Moj ginekolog mi je odmah rekao da se ne brinem, da će sve biti ok jer sam vakcinisana, da su male šanse da se bilo šta iskomplikuje", ispričala je voditeljka za tv Pink.

Ona je ispričala da nije imala jake simptome virusa, a čak je i temperatura izostala. "Temperaturu nisam imala, sve je bilo normalno. Najsrećnija sam na svetu što sam se vakcinisala, iskreno da vam kažem. Vakcinisala sam se mesec dana pre nego što sam zatrudnela, ispostavilo se da je to najbolja odluka koju sam mogla da donesem", dodala je ona za Pink i otkrila da se sada veoma dobro oseća.

"To je toliko teško, jer ti kao trudnica ne možeš da piješ mnoge lekove kojima se leče svi ostali - sama ta činjenica i neizvesnost je užasna", rekla je iskreno, a svaka trudnica će je potpuno razumeti.

Voditeljka i njen suprug Aleksandar imaju četvorogodišnjeg sina Viktora, a za nekoliko meseci stiže još jedna bebica!

izvor: yumama