Poznata pevačica Adel majka je devetogodišnjeg sina Angela. Ona i suprug Simon Konecki su razvedeni, a to je nesumnjivo uticalo i na dečaka.

U jednom intervjuu, poznata pevačica je otkrila kako je mališa reagovao na njihov razvod, koji je prošao, zapravo, vrlo jednostavno. Ipak, mališa na to nije imao lepu reakciju. "Možeš li me videti", dečak je upitao mamu, koja je potvrdno odgovorila. Tada joj je uzvratio "Ja tebe ne mogu." Mama je ispričala kako joj se u tom trenutku život raspao. "Znao je da nisam tu", rekla je tužno.

Nakon toga, ona je rešila da lepo razgovara sa sinom o tome šta se dogodilo između mame i tate. "Ima mnogo jednostavnih pitanja, a ne znam odgovor. Pitao me je zašto više ne živimo zajedno, zašto više ne volim tatu", otkrila je ona. "Ja bih mu rekla da volim tatu, ali da više nisam zaljubljena u njega. Ne znam kako da to jednostavnije predstavim devetogodišnjaku", bila je iskrena.

Ona i bivši suprug dele starateljstvo, a vrlo često sa mališom provode i zajedničko vreme. "Jednostavno više nisam bila srećna, a nijedno od nas nije uradilo ništa loše. Niko nikog nije povredio. Samo sam želela da dete pred sobom vidi pravu ljubav, to mi je važno", rekla je ona o razvodu nakon sedam zajedničkih godina.