Jedna mama otkrila je da je naterala sedmogodišnjeg sina da plaća kiriju i račune, kako bi ga naučila da ceni novac. Ipak, mnogi nisu podržali njenu ideju.

Mama iz Floride objavila je video na Tiktoku i objasnila da njen sin ima svakodnevne obaveze na kojim zarađuje novac. Smatra da će na ovaj način mališa naučiti da ga ceni. "Na kraju meseca, on ima i račune koje treba da plati. Plaća ih meni, naravno", objasnila je.

"Dakle, on plaća kiriju, struju koju koristi u sobi, ali i internet za ajped. Zato on ima dve kasice - novac za zabavu i novac za račune." Objasnila je da ga tako uči odgovornosti ,jer on sam određuje gde će koiko novca da stavi.

@craftedandcozy

This has worked wonders in my household….hope it works for you! ##parentsoftiktok##parentinghack##mamatiktok##fyp##mamatiktok##tiktokmom

♬ Aesthetic Girl - Yusei

Njena objava ima skoro 3 miliona pregleda, a komentari su bili različiti.

"To je u redu, ali on ima samo sedam godina. Pusti ga da bude dete, a takva pravila su u redu kada poraste", napisao je neko. "Deca treba da budu deca", potvrdila je jedna mama. Jedna osoba je dodala: "Vidim i dobru i lošu stranu ovoga, iako neko misli da ovo ne funkcioniše, kod nje očigledno radi. Sigurno sve zavisi od deteta do deteta."