Jedna 'loša mama' Bejli otkrila je četiri stvari koje ne razume kao majka i odbija da ih radi kada su u pitanju njena deca. 

Prva stvar koju majka zaista voli da ističe jeste da nikada ne tuče svoju ćerku, jer ne želi da ona raste sa mišlju da stariji koji te vole mogu odjednom da te zamrze.

Psovanje je druga stvar. Ona kaže da apsolutno nema problem da psuje pred detetom.

"Ne razumem ceo taj koncept da ne smeš da učiš dete da psuje, smešno je, nije smak sveta", rekla je potpuno iskreno.

A kada je u pitanju Deda Mraz, tu ona takođe ističe svoje mišljenje. Bejli kaže da njena deca nemaju nikakvu iluziju o tome odakle njihovi pokloni dolaze.

"Nikad neću razumeti to učenje deteta o Deda Mrazu, nisam to razumela ni kao dete, ni sada", otvoreno je rekla.

"Zašto ih učimo tu laž da veliki stari čovek dolazi kroz dimnjak da im da poklon? Ja sam kupila te poklone i ne moram to da ističem, ali zašto da ih učimo lažima, za koje ćemo posle nekoliko godina reći da su ipak istina", zapitala se.

Bejli je, baš kao i o ostalim temama, želela da govori i o pravilima odlaska u krevet.

"Prisiljavanje da dete spava - to nije za mene. Ako nisi umoran, ja te neću terati da spavaš", kaže majka koja se protivi uspostavljanju rutine spavanja.

@bmcpher

Well that’s definitely not all but that’s it for today #fyp#gentleparenting#crunchymom#badmom#momsoftiktok#parenting#thingsidontunderstand

♬ original sound - Bailey

Njen video na Tiktoku imao je veliki broj pregleda, ali i pregršt komentara drugih roditelja.

"Ne bismo mogli da budemo prijatelji. Ne bi mogla ni naša deca", rekao je neko, uz podršku drugog korisnika koji ističe da je ovo na toliko nivoa pogrešno.