Pevačica je najpre prošetala crvenim tepihom i pozirala brojnim fotoreporterima u pripijenoj svetlucavoj haljini modne kuće "Emilio Puči", ne skidajući osmeh s lica i ruku sa stomaka. Ova toaleta istakla je svaku oblinu Sijarinog tela, za razliku od širokih haljina koje poznate trudnice često biraju za crveni tepih.

Ipak, Sijara je priznala da joj je bilo teško da pronađe haljinu koja će joj pristajati, budući da je tokom prethodnih meseci dobila obline, pre svega zahvaljujući tome što zadovoljava svoj trudnički apetit. U razgovoru s novinarima, otkrila je da je polaska na dodelu nagrada jela pomfrit i salatu, zbog čega su je oni pitali postoji li neka određena namirnica u kojoj uživa otkad je u drugom stanju.

"Ne, ne postoji ništa određeno. Jednostavno razvijam naviku da jednu istu namirnicu jedem iznova i iznova i iznova...", našalila se.

Sijara se kasnije pojavila i na bini, na kojoj inače izvodi energične plesne pokrete i pleni scenom. Ipak, budući da je juče sa sobom imala i gosta – svoju još nerođenu bebu, nije bila razigrana koliko inače, ali je ponosno isticala svoj stomačić.

Svetska muzička zvezda i buduća mama Sijara prisustvovala je dodeli nagrada "Gremi", gde je bila jedna od glavnih zvezda, pokazavši čitavom svetu svoj zaobljeni stomak.