Popularna "kraljica popa" prošetala je crvenim tepihom na juče održanoj dodeli nagrada "Gremi" sa svojim devetogodišnjim sinom Dejvidom kao pratiocem. Mama i sin odlučili su da se obuku isto, zbog čega su nosili odela modne kuće "Ralf Loren" koja su upotpunili šeširima širokih oboda.

U razgovoru s novinarom televizije "E!", Dejvid, kog je Madona usvojila u braku s britanskim režiserom Gajem Ričijem, otkrio je da je on bio stilista obe odevne kombinacije – i svoje i mamine.

Ovaj maleni stručnjak za pitanja mode bio je ponosan na svoj odabir, jer su on i njegova slavna majka bili među zapaženijima na crvenom tepihu, ali je iskoristio priliku da se požali da mu ona još uvek nije kupila zlatnu protezu kakvu ona nosi već neko vreme i koja je do nedavno bila vrlo popularna među reperima. On se nada da će uskoro dobiti protezu koja će se, baš kao i u slučaju odela, slagati s maminom.

"Rekla je da ću je dobiti za rođendan", požalio se Dejvid, na šta je Madona odgovorila da nemaju dovoljno vremena jer treba da odu kod zubara, gde bi Dejvid ostavio otisak za izradu proteze.

Ipak, Madona je dodala da ne postoji naročit razlog zbog kog i ona sama nosi protezu i da to radi iz svog večitog bunta – tek da iznervira ponekoga.